Liverpool akceptoval ponuku Fenerbahce na prestup Škrtela

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 10:23 • 2 min
Liverpool akceptoval ponuku Fenerbahce na prestup Škrtela

LIVERPOOL - Slovenský futbalový reprezentant a hráč anglického FC Liverpool Martin Škrtel pravdepodobne opustí po ôsmich rokoch Anfield Road.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií britského denníka The Guardian účastník Premier League akceptoval ponuku vo výške sedem miliónov eur od tureckého Fenerbahce Istanbul na prestup 31-ročného stopéra. Oba kluby zatiaľ túto správu oficiálne nepotvrdili.

 

Škrtel vlani v lete predĺžil s "The Reds" zmluvu o ďalšie tri roky, ale pod vedením trénera Jürgena Kloppa sa len štyrikrát objavil v základnej zostave. O slovenského obrancu mali záujem aj kluby z Nemecka či Číny, ale nakoniec sa podľa Guardianu rozhodol pre aktuálneho tureckého vicemajstra.

 

Liverpool tak v priebehu niekoľkých dní pravdepodobne príde o druhého stredného obrancu, okrem Škrtela opúšťa tím aj Kolo Touré, ktorému vypršal kontrakt.

 

Škrtel pôsobí v Liverpoole od roku 2008, predtým obliekal dres AS Trenčín a Zenitu Petrohrad.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona