Litva nastúpi proti Škótsku s kapitánom Černychom, predstaví sa i Radzinevičius

NETKY.SK • 27 September 2016, 13:03 • 2 min
Litva nastúpi proti Škótsku s kapitánom Černychom, predstaví sa i Radzinevičius

VILNIUS - Tréner litovskej futbalovej reprezentácie Edgaras Jankauskas nominoval 23 hráčov na októbrové zápasy proti Škótsku (8. októbra o 20.45 h v Glasgowe) a Malte (11. októbra o 20.45 h vo Vilniuse) v rámci "slovenskej" F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Informoval o tom oficiálny web Litovskej futbalovej federácie (LFF). Vo výbere nechýba kapitán Fiodor Černych z poľskej Jagiellonie Bialystok či bývalý hráč FK Senica Tomas Radzinevičius.

slovakia

left justify in out

Litva na úvod bojov o MS získala jeden bod za domácu remízu 2:2 so Slovinskom. Slovákom patrí po prehre 0:1 s Anglickom v Trnave predposledná 5. priečka v tabuľke F-skupiny. Anglicko a Škótsko majú po tri body, Škóti za víťazstvo 5:1 nad Maltou, ktorá má rovnako ako SR na konte nulu.

Nominácia litovskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Škótsku (8. októbra o 20.45 h v Glasgowe) a Malte (11. októbra o 20.45 h vo Vilniuse) v rámci "slovenskej" F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:


Brankári: Saulius Klevinskas (Žalgiris Vilnius), Ernestas Šetkus (ADO Den Haag/Hol.), Emilijus Zubas (Bnei Yehuda/Izr.)


Obrancovia: Vytautas Andriuškevičius (Portland Timbers/MLS), Deividas Česnauskis (FK Trakai), Georgas Freidgeimas (Irtyš Pavlodar/Kaz.), Edvinas Girdvainis (Piast Gliwice/Poľ.), Linas Klimavičius, Egidijus Vaitkunas (obaja Žalgiris Vilnius), Tomas Mikuckis (FC SKA-Chabarovsk/Rus.), Vaidas Slavickas (FK Suduva Marijampole)


Stredopoliari: Karolis Chvedukas (RNK Split/Chor.), Mindaugas Grigaravičius (FK Jelgava/Lot.), Mantas Kuklys, Vytautas Lukša (obaja Žalgiris Vilnius), Arvydas Novikovas (VfL Bochum/Nem.), Simonas Paulius (FK Ventspils/Lot.), Vykintas Slivka (Den Bosch/Hol.), Arturas Žulpa (Tobol Kostanaj/Kaz.)


Útočníci: Fiodor Černych (Jagiellonia Bialystok/Poľ.), Deivydas Matulevičius (FC Botosani/Rum.), Tomas Radzinevičius (FK Suduva Marijampole), Nerijus Valskis (FK Trakai)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies