Little Mix po prvý raz dobyli albumový UK Chart

NETKY.SK • 27 November 2016, 15:09 • 2 min
Little Mix po prvý raz dobyli albumový UK Chart

LONDÝN - Anglická dievčenská skupina Little Mix debutuje so svojou štvrtou štúdiovkou Glory Days (2016) na prvom mieste britského albumového rebríčka.

slovakia

left justify in out

Pre štvorčlennú formáciu je to premiérové prvenstvo v albumovom UK Charte, doteraz bola ich maximom druhá priečka, ktorú dosiahli s predchádzajúcou štúdiovkou Get Weird (2015). Z novinky Glory Days sa predalo v prvom týždni vo Veľkej Británii 96-tisíc kópií, čím sa stala najrýchlejšie sa predávajúcim albumom britskej dievčenskej skupiny od roku 1997, keď sa z druhého albumu Spice Girls s názvom Spiceworld (1997) predalo v úvodnom týždni 192-tisíc kópií.


Skupina Little Mix vznikla v roku 2011 počas ôsmej série britskej verzie speváckej súťaže The X Factor, ktorú nakoniec aj vyhrala. Členkami formácie sú Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock a Jesy Nelson. Debutový album s názvom DNA vydali o rok neskôr, po ňom nasledovali štúdiovky Salute (2013) a spomínané Get Weird a Glory Days. Medzi ich najznámejšie piesne patria Wings, Black Magic, Secret Love Song (feat. Jason Derulo) a Shout Out to My Ex.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona