Litovčan Černych skóroval v každom zápase, Škrtela sa nebojí

NETKY.SK • 2 November 2016, 16:12 • 2 min
Litovčan Černych skóroval v každom zápase, Škrtela sa nebojí

VILNIUS - Ak sa slovenskí futbaloví reprezentanti v blížiacom sa trnavskom zápase proti Litovčanom (11. novembra o 20.45 h) v F-skupine kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska majú mať pred niekým špeciálne na pozore, je to útočník Fiodor Černych.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný kanonier poľského klubu Jagiellonia Bialystok strelil po jednom góle v každom z troch doterajších vystúpení Litvy v bojoch o MS 2018 - skóroval vo Vilniuse proti Slovinsku (2:2), v Škótsku (1:1) a tiež doma proti Malte (2:0). Viac gólov v úvodných troch kolách eliminácie dosiahlo len kvinteto Cristiano Ronaldo (5), André Silva, Mario Mandžukič, Thomas Muller, Robert Lewandowski (po 4). Černych v aktuálnej sezóne obohatil svoje konto aj o päť gólov v poľskej Ekstraklase a tiež o jeden presný zásah v Poľskom pohári.

"Myslím si, že Slovensko je tím na veľmi vysokej úrovni. Sledovali sme ich vystúpenia na majstrovstvách Európy, hrali naozaj dobre. Ideme však na Slovensko bez obáv zo súpera. Chceme ukázať, čo dokážeme, a bojovať," povedal Černych pre web futbolas.lt a na otázku, či nemá obavy z obrancu Martina Škrtela, bývalého hráča FC Liverpool, odpovedal: "Celá slovenská obrana je zložená z výborných futbalistov, no uvidíme, čo sa nám podarí proti nim dosiahnuť."

Litovčania sú s 5 bodmi na 2. priečke F-skupiny o skóre pred Slovincami. Slováci majú 3 body a patrí im 5. pozícia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona