Listopadovej 28. priečka na znakárskej stovke

NETKY.SK • 3 August 2015, 11:29 • 2 min
Listopadovej 28. priečka na znakárskej stovke

KAZAŇ - Slovenská reprezentantka Katarína Listopadová obsadila 28. priečku na znakárskej stovke na majstrovstvách sveta v plávaní v dlhom bazéne v ruskej Kazani.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Bratislavčanka v pondelkovej rozplavbe dohmatla za 1:01,61 min, jej osobný a zároveň národný rekord je 1:00,98. Do semifinále postúpila s najlepším časom Maďarka Katinka Hosszúová (58,78 s), Slovenka na najlepšiu šestnástku potrebovala ísť o sekundu rýchlejšie.


"Určite by som bola spokojnejšia s postupom do semifinále, ale v ňom budú chýbať aj iné znakárky zvučných mien. Mala som trochu pomalší začiatok, ale čas nie je zlý. Plávala som zhruba šesť desatín od 'osobáku', čo je na ráno veľmi dobré. Musím sa však v ďalšej sezóne tak zlepšiť, aby aj čas šesť desatín od môjho najlepšieho znamenal postup ďalej," uviedla členka VŠC Dukla Banská Bystrica.

Majstrovstvá sveta v plávaní v dlhom bazéne - Kazaň (Rus.) - pondelok:

100 m znak - ženy - rozplavby: 1. Katinka Hosszúová (Maď.) 58,78 s, ... 28. Katarína Listopadová (SR) 1:01,61 - nepostúpila do semifinále

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies