Listopadová nechápe neustálu 22-ku, semifinále videla reálne

NETKY.SK • 8 August 2016, 09:35 • 2 min
Listopadová nechápe neustálu 22-ku, semifinále videla reálne

RIO - Očakávala som do toho viac - tak znela prvá reakcia Kataríny Listopadovej po jej labutej olympijskej piesni v Riu.

slovakia

left justify in out

Slovenská plavecká reprezentantka ani v druhej súťaži nepostúpila do semifinále. V nedeľu vo svojej rozplavbe na 100 m znak skončila posledná.

 

Za "osobákom" a zároveň slovenským rekordom spred pár týždňov zaostala veľa - 1,22 sekundy. Aj preto sa z jej tváre zračilo hlboké rozčarovanie: "Postup do semifinále na základe mojich časov nebol nereálny. Som veľmi sklamaná."

 

Ak by mala Listopadová vyjadriť svoj pocit z plávania, na stupnici 1 až 10 by dala sedmičku: "Ale s tým, že sa mi zvykne plávať aj podstatne horšie a výsledky mám lepšie. Neviem, naozaj netuším, čo v tomto mojom výsledku zohralo rolu."

 

Ono sa potom aj ťažko hodnotí celý olympijský dojem. Dvadsaťtriročná dvojnásobná olympionička sa o to ale pokúsila: "Byť na olympiáde je splnený sen. Lenže bola som už v Londýne a teraz som chcela prísť domov s lepším výsledkom. Nechápem, že nech plávam akýkoľvek počet disciplín, vždy skončím na 22. mieste. Čo sa týka dojmu z Ria, je tu pár organizačných nedostatkov, ale páči sa mi tu. Budem tu ešte týždeň a rada si ho užijem, okrem plávania by som si pozrela aj iné odvetvia, ešte neviem aké, určite však najlepšie so slovenskou účasťou."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies