Lístok na hokejový Slovan bude platiť aj na MHD!

NETKY.SK • 31 August 2013, 15:20 • 2 min
Lístok na hokejový Slovan bude platiť aj na MHD!

BRATISLAVA - Platnú vstupenku na domáci hokejový zápas HC Slovan Bratislava budú môcť fanúšikovia využiť ako cestovný lístok od začiatku riadnej sezóny KHL. Vstupenka bude ako lístok platiť v deň zápasu dve hodiny pred jeho začiatkom, v pracovné dni od 17:00, počas víkendov od 15:00 a platná bude do posledného denného spoja.

slovakia

left justify in out

Vstupenka na domáce hokejové zápasy HC Slovan Bratislava bude od septembra platiť aj ako lístok na mestskú hromadnú dopravu. Ako však upozornila hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Agáta Staneková, na vstupenky, prípadne permanentky na všetky domáce zápasy bratislavského Slovana v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) budú môcť hokejoví fanúšikovia cestovať až od začiatku riadnej sezóny KHL, akcia neplatí na prípravné zápasy. Platnú vstupenku na domáci hokejový zápas HC Slovan budú môcť fanúšikovia v deň zápasu využiť ako cestovný lístok dve hodiny pred začiatkom zápasu, v pracovné dni od 17:00 a počas víkendov od 15:00. Platný je do posledného denného spoja, hokejová vstupenka už neplatí na bezplatné cestovanie v nočných spojoch, dodala Staneková. 

"Týmto opatrením chceme zároveň pomôcť riešiť problém zvýšenej záťaže bezprostredného okolia zimného štadióna automobilovou dopravou. Idea kumulovaného lístka, teda vstupenky na podujatie s dopravou prostredníctvom MHD je progresívnym produktom pre Bratislavčanov i návštevníkov mesta,” uviedol riaditeľ Dopravného podniku Bratislava Ľubomír Belfi. 
Dopravný podnik Bratislava upozorňuje, že nárok na bezplatné cestovanie nevzniká fanúšikom Slovana v prípade, že nemajú pri sebe platnú vstupenku na domáci hokejový zápas. Hokejovú vstupenku tiež nemôžu ako cestovný lístok použiť mimo termínu hokejového zápasu. "Vstupenka neplatí ako cestovný lístok na nočné spoje a ani na spoje, ktorých konečná zastávka sa nenachádza na území Slovenskej republiky," informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona