Lístky na septembrový kvalifikačný zápas proti Maďarsku sa predali rýchlejšie ako sa očakávalo

NETKY.SK • 9 August 2019, 14:21 • 2 min
Lístky na septembrový kvalifikačný zápas proti Maďarsku sa predali rýchlejšie ako sa očakávalo

BUDAPEŠŤ - Kvalifikačný zápas našich futbalových reprezentantov na EURO 2020 proti Maďarsku v hlavnom meste nášho južného suseda hlási vypredaný stav. Oficiálna stránka Maďarského futbalového zväzu hlási, že lístky boli vypredané do 2 hodín.

slovakia

left justify in out

Predaj vstupeniek sa začal v piatok o 10.00 v onlajn sieti zväzu meccsjegy.mlsz.hu a v predajni Ticket Express Bálna v Budapešti. Záujem o lístky bol oveľa väčší ako počet dostupných lístkov. Šesť tisíc pernamentkárov si už vstupenky zabezpečilo v predstihu, do predaja išli ostatné voľné lístky. Kapacita Groupama arény v medzištátnych zápasoch je 22.000 divákov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A pálya készen áll, hamarosan kapunyitás! Kezdés: 20:00! ⚽️💚 #groupamaarena #championsleague #hajrafradi

Príspevok, ktorý zdieľa Groupama Arena Official (@groupama.arena.official),

 

V kvalifikačnej skupine sa naši chlapci držia priebežne na druhom mieste za Maďarskom, ale to má o zápas viac. tretí sú Chorváti s rovnakou bilanciou ako my, no na svojom konte majú o dva zásahy menej. nasleduje štvrtý Wales, ktorý mimochodom skončil na poslednom Eure až v semifinále, a posledný Azerbajdžan. 

 

img

 

Reprezentanti majú nabitý september. Už 6. 9. sa postavia doma proti húževnatým Chorvátom. Duel s Maďarskom sa uskutoční 9. septembra o 20.45 h v budapeštianskej Groupama aréne. Následne čaká našu reprezentáciu októbrový zápas proti Walesu (10. 10.) a dva novembrové stretnutia, 16. 11. v Záhrebe a 19. 11. ukončí naša družina kvalifikačné boje doma proti Azerbajdžanu. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies