Lístky na duel SR "21" proti Taliansku sú takmer vypredané

NETKY.SK • 9 Október 2014, 08:14 • 2 min
Lístky na duel SR "21" proti Taliansku sú takmer vypredané

BRATISLAVA - Vstupenky na piatkový prvý zápas baráže o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy futbalistov do 21 rokov medzi Slovenskom a Talianskom sú už takmer vypredané. Informoval o tom Slovenský futbalový zväz (SFZ) na svojom oficiálnom webe s dôvetkom, že ide o približne 2700 lístkov.

slovakia

left justify in out

Duel sa uskutoční v Zlatých Moravciach s úvodným výkopom o 17.00 h. "Prostredníctvom SFZ a FC ViOn Zlaté Moravce bolo distribuovaných cca 840 ks nepredajných vstupeniek (pre partnerov, VIP, novinárske miesta). Do predaja bude ešte v stredu odovzdaných posledných 176 ks vstupeniek. Tieto sa budú predávať výhradne na čerpacej stanici FC ViOn v Zlatých Moravciach. V prípade vypredania vstupeniek, ktoré sa dostanú do obehu, už žiadne ďalšie vstupenky nebudú k dispozícii, keďže sa naplní kapacita štadióna, a zápas bude označený ako vypredaný," uvádza sa na futbalsfz.sk. 

 

Odvety play-off je na programe budúci utorok 14. 10. v Reggiu Emilia od 16.00 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies