List Ježiškovi možno poslať do piatka

NETKY.SK • 14 December 2022, 11:00 • 2 min
List Ježiškovi možno poslať do piatka

BRATISLAVA - Záujemcovia, ktorí chcú poslať vianočný list Ježiškovi, tak môžu urobiť už len do piatka (16. 12.). Pripomenula to hovorkyňa Slovenskej pošty Iveta Dorčáková s tým, že listy treba posielať na adresu Ježiško 999 99.

slovakia

left justify in out

"Slovenská pošta mu odkazy doručí do jeho oficiálnej poštovej schránky v Rajeckej Lesnej. Dôležité je uviesť spiatočnú adresu, aby Ježiško vedel, komu má odpísať. Ako každý rok, aj teraz poteší milým rozprávkovým darčekom," priblížila. Odkaz sa dá poslať aj z mobilu či počítača cez internetovú aplikáciu www.mojapohladnica.sk, kde je možné vytvoriť si originálnu pohľadnicu s vlastnými motívmi.

 

img

 

"Následne treba napísať správu Ježiškovi a zadať objednávku. Slovenská pošta pohľadnicu vytlačí a doručí. Dôležité je uviesť aj spiatočnú adresu, aby Ježiško vedel, komu má odpísať," ozrejmila hovorkyňa. Deti môžu spoločne s listom posielať aj kresby. Musia byť na samostatnom hárku papiera. "Odborná porota zo všetkých kresieb vyberie tú najkrajšiu, ktorá sa stane námetom budúcoročnej vianočnej známky," dodala Dorčáková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies