Lisická potvrdila spojenie s Kasom

NETKY.SK • 20 Január 2015, 16:06 • 2 min
Lisická potvrdila spojenie s Kasom

BERLÍN - Nemecká tenistka Sabine Lisická krátko pred začiatkom Australian Open oficiálne potvrdila pracovné spojenie s trénerom Christopherom Kasom. Informuje o tom Sport Bild.

slovakia

left justify in out

"S Christopherom Kasom sme si na olympijských hrách v Londýne zahrali spolu miešanú štvorhru a zostala nám kopa pekných spomienok. Je skvelé, že ho mám v mojom tíme. Už v decembri sme spoločne absolvovali prípravu na novú sezónu,“ povedala 25-ročná Lisická. Tridsaťštyriročný Kas, v nedávnej minulosti známy ako solídny deblista (najvyššie 17. v rebríčku ATP), je Lisickej ôsmym trénerom za obdobie ostatných dvoch rokov.

 

Finalistke Wimbledonu 2013 Lisickej tento rok v Melbourne ruže nekvitli. Vo dvojhre žien sa nasadená dvadsaťosmička lúčila hneď po 1. kole, keď v troch setoch nestačila na Francúzku Kristinu Mladenovicovú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona