Lisabonské derby v poslednej chvíli zrušili, dôvodom padajúce úlomky

NETKY.SK • 10 Február 2014, 08:57 • 2 min
Lisabonské derby v poslednej chvíli zrušili, dôvodom padajúce úlomky

LISABON - Nedeľňajšie lisabonské derby v rámci 18. kola portugalskej ligy medzi futbalistami Benficy a Sportingu museli odložiť a divákov zo štadióna evakuovať. Dôvodom boli padajúce úlomky strechy, ktorá nevydržala nápor silného vetra.

slovakia

left justify in out

Šláger na Štadióne svetla, ktorý bude v máji hostiť finále Ligy majstrov 2013/2014, zrušili po tom, čo začali na zem padať úlomky skla zo strechy. Podľa prezidenta Portugalskej futbalovej ligy Maria Figueireda bolo odloženie zápasu nevyhnutné.



"Pätnásť minút pred úvodným výkopom sme na rýchlo zvolali mimoriadne stretnutie a spýtali sa bezpečnostných zložiek, či je možné začať zápas. Odpovedali nám, že by to nebol dobrý nápad a odporučili nám evakuovať štadión," uviedol Figueiredo pre agentúru Reuters. "Ukázalo sa to ako dobré rozhodnutie, lebo následne začali padať kusy strechy. Bol to drastický verdikt, ale zabránil tragédii."

 

Duel by mali odohrať v utorok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies