Lisa Robin Kelly zomrela na náhodné predávkovanie liekmi

NETKY.SK • 4 Január 2014, 16:16 • 2 min
Lisa Robin Kelly zomrela na náhodné predávkovanie liekmi

BRATISLAVA - Štyridsaťtriročná herečka naposledy vydýchla 14. augusta v spánku v zariadení na liečbu závislostí.

slovakia

left justify in out

Úrad losangeleského okresného koronera uviedol, že zosnulá herečka Lisa Robin Kelly zomrela v dôsledku náhodného predávkovania sa liekmi. Ďalšie podrobnosti však zatiaľ neprezradili. Štyridsaťtriročná Kelly, známa predovšetkým zo seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), zomrela 14. augusta v spánku v zariadení na liečbu závislostí, kam podľa slov jej bývalého agenta Craiga Wyckoffa dobrovoľne nastúpila iba niekoľko dní predtým.

Lisa Robin Kelly sa narodila 5. marca 1970 v Southingtone v štáte Connecticut a preslávila sa ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana v spomínanom sitcome Tie roky sedemdesiate... Po skončení účinkovania v tomto seriáli však jej kariéra začala upadať a viackrát mala problémy so zákonom. V roku 2010 ju zadržali pre alkohol za volantom, v apríli 2012 zas za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas. Predvlani v novembri ju zadržali spoločne s manželom Robertom Gilliamom za vzájomné napadnutie. V júli minulého roka podala žiadosť o rozvod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies