Lisa Marie Presley zrušila koncerty, trápia ju bolesti chrbta

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 14:41 • 2 min
Lisa Marie Presley zrušila koncerty, trápia ju bolesti chrbta

LOS ANGELES - Americká speváčka Lisa Marie Presley, ktorá od začiatku roka vystúpila v rámci aktuálneho turné vo viacerých mestách USA, Austrálie a Japonska, musela zrušiť ďalšie plánované koncerty.

slovakia

left justify in out

Tie mala odohrať v priebehu mája a júna v Spojených štátoch amerických a Kanade. Dôvodom sú neznesiteľné bolesti chrbta, ktoré 46-ročnú dcéru zosnulého speváka Elvisa Presleyho trápia už dlhší čas. Lekár jej vraj nariadil oddych, obáva sa totiž, že jej stav by sa mohol vystupovaním značne zhoršiť. Koncerty, ktoré bola nútená odvolať, chce vraj odohrať počas budúceho roka.

 

Lisa Marie Presley sa narodila 1. februára 1968 Priscille a Elvisovi Presleyovcom. Jej prvým manželom bol hudobník Danny Keough, s ktorým má dve deti. V rokoch 1994 až 1996 bola vydatá za Michaela Jacksona a v rokoch 2002 až 2004 tvorila pár s hercom Nicolasom Cageom. Všetky tri vzťahy sa skončili rozvodom. V súčasnosti je jej manželom gitarista a producent Michael Lockwood, s ktorým má ďalšie dve deti. Na konte má tri štúdiové albumy To Whom It May Concern (2003), Now What (2005) a Storm & Grace (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies