Lisa Hannigan vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 10:30 • 2 min
Lisa Hannigan vystúpi vo Viedni

DUBLIN - Írska pesničkárka Lisa Hannigan sa predstaví 29. apríla vo Viedni. Koncert v miestnom kultúrnom centre Werkstätten- und Kulturhaus (WUK) bude poslednou zastávkou jej jarného európskeho turné, ktoré 36-ročná rodáčka z Dublinu odštartovala 28. marca v Belehrade.

slovakia

left justify in out

Deň pred rakúskou metropolou vystúpi vo varšavskom klube Proxima. Okrem toho ju čakajú napríklad vystúpenia v Bruseli, Amsterdame, Barcelone, Madride, Miláne či Berlíne, V úlohe predskokana sa predstaví írske duo Saint Sister.

Lisa Margaret Hannigan sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2001, keď sa zoznámila s Damienom Riceom a následne sa stala členkou jeho sprievodnej kapely. V roku 2007 sa vydala na sólovú dráhu, pričom debutovala o rok neskôr albumom Sea Sew, za ktorý získala nominácie na Mercury Prize, Choice Music Prize a Meteor Music Awards v kategórii Najlepší írsky album. Na poslednú menovanú cenu ju v roku 2009 nominovali aj v kategórii Najlepšia írska interpretka. V roku 2011 jej vyšla druhá štúdiovka Passenger, ktorá jej vyniesla druhú nomináciu na Choice Music Prize, a v roku 2016 nasledovala nahrávka At Swim.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies