Liptovský Mikuláš pokryla snehová nádielka, váha živlu zlomila strom

NETKY.SK • 12 Október 2015, 16:57 • 2 min
Liptovský Mikuláš pokryla snehová nádielka, váha živlu zlomila strom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Predpovede meteorológov na začiatok týždňa sa naplnili a mesto Liptovský Mikuláš dnes pokryla menšia vrstva snehu. Na rozdiel od východného Slovenska však nespôsobila výrazné problémy.

slovakia

left justify in out

„Za celý deň sme mali jeden zlomený strom na Podbrezinách, ten bol odstránený. Inak sa nič vážne neudialo,“ informovala TASR riaditeľka Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši Eva Krajčiová. Zložité zásahy v súvislosti s počasím nevykonali ani Verejnoprospešné služby (VPS) v Liptovskom Mikuláši.

 

„Sneh sa vzhľadom na vyššie teploty neudržal na cestách a chodníkoch. Zásah našich mechanizmov, s ktorými vykonávame zimnú údržbu, preto nebol potrebný,“ vysvetlil Dušan Grešo, riaditeľ VPS. Ako však dodal, dopoludnia museli vykonať menšie úkony. „Zaznamenali sme dva zlomené konáre, jeden na Hodžovej ulici, druhý na Janoškovej. Pracovníci z útvaru zelene ich pohotovo odstránili z chodníkov,“ povedal Grešo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies