Liptov poprepájajú v zime bezplatné turistické autobusové linky

NETKY.SK • 8 November 2012, 09:50 • 2 min
Liptov poprepájajú v zime bezplatné turistické autobusové linky

Liptov poprepájajú v zime bezplatné turistické autobusové linky - Cestovanie Liptovský región a predovšetkým jeho najvýznamnejšie strediská cestovného ruchu poprepájajú počas blížiacej sa zimnej sezóny pravidelné autobusové linky pre turistov. Do tohto pr

slovakia

left justify in out

img

Liptovský región a predovšetkým jeho najvýznamnejšie strediská cestovného ruchu poprepájajú počas blížiacej sa zimnej sezóny pravidelné autobusové linky pre turistov. Do tohto projektu s predpokladanými nákladmi na úrovni 90.000 eur sa spojili tri tamojšie oblastné organizácie cestovného ruchu.

„Vo vyspelých zahraničných destináciách je táto služba bežným štandardom, teraz ju zavádzame aj u nás. Chceme ňou podporiť pokračujúce zvyšovanie komfortu služieb pre turistických návštevníkov. Autobusmi sa bezpečne dopravia k lyžiarskym svahom, termálnym bazénom. Týmto spôsobom sa vyhnú napríklad problémom so zaparkovaním svojich vozidiel,“ uviedla výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región LiptovDarina Bartková.

Predovšetkým držitelia regionálnych kariet a skipasov môžu túto novú možnosť na trasách medzi Jasnou, Liptovským Jánom, akvaparkmi v Bešeňovej, pri Liptovskom Mikuláši, kúpeľmi v Lúčkach a ružomberským Hrabovom využívať úplne zadarmo v období od 26. decembra do 1. apríla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies