Liptov je podľa hotelierov stvorený na podnikanie v cestovnom ruchu

NETKY.SK • 22 Október 2015, 12:49 • 2 min
Liptov je podľa hotelierov stvorený na podnikanie v cestovnom ruchu

BEŠEŇOVÁ - Liptov je ako stvorený na podnikanie v oblasti cestovného ruchu.

slovakia

left justify in out

Uviedol po dvojdňovom stretnutí slovenských hotelierov spojeným s Horeca konferenciou v Bešeňovej prezident Zväzu hotelov a reštaurácií (ZHR) SR Patrik Bočkay.

 

Stretnutie, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 200 ľudí, bolo zamerané na nadchádzajúce parlamentné voľby a komunikáciu ZHR SR s organizáciami, ako sú Slovenský ochranný zväz autorský, spoločnosť Slovgram či LITA. "Organizácie kolektívnej správy a komunikácia s nimi bola horúca téma, tiež sme si pozvali politické strany, ktoré nám prezentovali svoje programy, ktoré sa týkajú cestovného ruchu," informoval Bočkay.

 

Liptov, Tatry a Bratislava sú podľa neho tri najpodstatnejšie oblasti cestovného ruchu na Slovensku. "Liptov sa vyznačuje svojou rozmanitosťou. Máme tu hory, máme tu aj nížiny, máme tu všetky možnosti vyžitia v cestovnom ruchu. Na Liptove sa cestovný ruch naozaj robiť dá. Sú oblasti, kde sa robiť nedá a nedá sa v nich podnikať. Liptov je na podnikanie v cestovnom ruchu stvorený," dodal prezident ZHR SR.

 

Každý región na Slovensku je podľa neho špecifický. Ale nikde neexistuje stratégia, podľa ktorej by sa mohli hotelieri riadiť. Každé zariadenie je osobité, preto si vyžaduje osobitý prístup.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona