Lipsko so siedmou výhrou v rade, na čele tabuľky zvyšuje svoj náskok

NETKY.SK • 26 November 2016, 11:36 • 2 min
Lipsko so siedmou výhrou v rade, na čele tabuľky zvyšuje svoj náskok

FREIBURG - Nováčik nemeckej futbalovej Bundesligy RB Lipsko zostáva aj naďalej na čele tabuľky. V piatkovom stretnutí 12. kola zvíťazil nad Freiburgom 4:1 a natiahol svoju víťaznú sériu už na sedem stretnutí.

slovakia

left justify in out

Skóre stretnutia otvoril už v druhej minúte hosťujúci Naby Keita, Freiburg však dokázal odpovedať presným zásahom Floriana Niederlechnera. V ďalšom priebehu sa presadili už len hráči Lipska, do polčasu pridali dva presné zásahy. V druhom polčase spečatil deviate víťazstvo tímu v sezóne Marcel Sabitzer. "Videli sme zrelý výkon tímu. Momentálne je príjemné sledovať ako sa družstvu darí," povedal po zápase športový riaditeľ Lipska Ralf Rangnick.

 

Freiburg doplatil na nevyužité šance najmä v druhom polčase. "Lipsko odohralo vynikajúci zápas. Veľmi si veria. Vydali sme zo seba všetko, ale Lipsko má väčšiu kvalitu," citovala agentúra DPA pozápasové slová Niederlechnera.

 

Nováčik a priebežný líder tabuľky vyhral už siedme stretnutie za sebou, na čele má šesťbodový náskok pred Bayernom Mníchov. Úradujúci šampión má však k dobru sobotňajší zápas s Bayerom Leverkusen. Freiburgu patrí v neúplnej tabuľke dvanásta pozícia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies