Lipšic založil svoj sen na klamstve

NETKY.SK • 13 August 2012, 20:40 • 2 min
Lipšic založil svoj sen na klamstve

Lipšic založil svoj sen na klamstve - Politika V snahe zostať zaujímavý pre médiá Daniel Lipšic zavádza verejnosť a ignoruje realitu. Naposledy si úmyselne zamenil okresnú prokuratúru s generálnou, teraz zavádza o hnutí 99%.

slovakia

left justify in out

img

V snahe zostať zaujímavý pre médiá Daniel Lipšic zavádza verejnosť a ignoruje realitu. Naposledy si úmyselne zamenil okresnú prokuratúru s generálnou, teraz zavádza o hnutí 99%. Vo svojom poslednom vyjadrení uvádza hnutie 99% ako príklad toho, že finančne náročná kampaň k úspechu vo voľbách nestačí.

Chceme týmto Daniela Lipšica požiadať, aby sa nevyjadroval o kampani hnutia 99%, ak zároveň neuvedie, že volebný výsledok hnutia 99% negatívne ovplyvnil práve jeho nominant, Jaroslav Spišiak, ktorý porušil zákon len pár dní pred voľbami v súvislosti s vyšetrovaním podpisov hnutia 99%.

Daniel Lipšic vo svojom poslednom vyjadrení propaguje priamu voľbu sudcov, ktorú mohol už dávno presadiť. Pripomeňme si, že Daniel Lipšic pôsobil ako vedúci úradu ministerstva spravodlivosti v prvej Dzurindovej vláde, minister spravodlivosti v druhej Dzurindovej vláde a naposledy ako minister vnútra v Radičovej vláde. Mal spolu asi 10 rokov na to, aby presadzoval túto zmenu z pozície vo vláde. Napriek tomu čakal, až kým je z neho len radový poslanec. Zdôrazňovať, že jeho cieľom nie je presadenie skutočnej zmeny, ale len snaha zostať „na výslní“, snáď ani nie je potrebné.

O voľbách verejných funkcionárov sa naviac vyjadruje ako človek, ktorý len pred pár mesiacmi zavádzal svojich priaznivcov aj priaznivcov KDH, keď sa do parlamentu nechal vyniesť vďaka politickej strane, ktorej už v čase volieb nedôveroval. Okamžite po voľbách z nej zdupkal a hovorí o zakladaní novej strany, resp. o hľadaní „sna“ pre Slovensko.

Vítame úsilie každého človeka o očistenie slovenskej politiky od goríl a ich posluhovačov. Ak bude mať podobný cieľ aj nová strana Daniela Lipšica, budeme radi spolupracovať, pretože Slovensko si zaslúži skutočnú zmenu k lepšiemu. Nemôžeme však mlčky tolerovať zavádzanie verejnosti a prekrúcanie reality v snahe zaujať médiá.

Ivan Weiss líder hnutia 99%

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies