Lipšic: V sobotu je šanca zastaviť devastáciu krajiny

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 13:26 • 2 min
Lipšic: V sobotu je šanca zastaviť devastáciu krajiny

BRATISLAVA - V sobotňajších prezidentských voľbách je podľa predsedu NOVA Daniela Lipšica šanca zastaviť devastáciu krajiny.

slovakia

left justify in out

Ako povedal Lipšic dnes na tlačovej besede, krajinu devastuje vláda Roberta Fica. Podľa neho devastuje zamestnanosť, justíciu, školstvo a zdravotníctvo. „Je šanca, že ľudia povedia dosť,“ povedal s tým, že pre NOVA obdobie pred druhým kolom bolo časom mobilizácie voličov. „Prešli sme 60 miest, rozdali 100 000 kusov novín,“ konštatoval.

 

Andrej Kiska, ktorého Lipšic podporoval už pred prvým kolom, má podľa neho uveriteľný príbeh úspešného podnikateľa, ktorý nezabudol na menej úspešných a menej talentovaných, či v núdzi. „Kiska nie je dokonalý, ale šanca na zmenu je veľká,“ vyhlásil Lipšic. 

 

Lipšic si myslí, že Slovensko ešte takú špinavú kampaň nezažilo. Fico podľa neho špinavo bojuje, pretože sa bojí, že nebude mať imunitu. „Pokiaľ Fico nebude prezidentom, bude aj trestnoprávne zodpovedať za svoje skutky, preto takým spôsobom bojuje, aby zvíťazil,“ povedal Lipšic.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies