Lipšic: Smer urobil z prezidentskej kampane žumpu!

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 06:38 • 2 min
Lipšic: Smer urobil z prezidentskej kampane žumpu!

BRATISLAVA - Vládny Smer-SD na čele s Robertom Ficom vedie proti svojmu súperovi v prezidentských voľbách Andrejovi Kiskovi najšpinavšiu kampaň v dejinách Slovenska. V parlamentnej rozprave to dnes povedal nezaradený poslanec Daniel Lipšic.

slovakia

left justify in out

"Aby sa zapojil štátny aparát do prezidentskej kampane, do vyrábania kompromitujúcich materiálov na protikandidáta, to považujem za také neuveriteľné bahno, takú neuveriteľnú žumpu, do ktorej túto krajinu vediete, že si myslím, po týchto voľbách tá krajina bude kvôli vám iná," konštatoval Lipšic.

 

Ústavný návrh Smeru-SD a KDH o justícii a ochrane manželstva podľa Lipšica súvisí výlučne s prezidentskými voľbami. "Ide vám o veľa, ide vám o začiatok možného konca, ale v každej situácii by mali byť nejaké limity," vysvetlil exminister spravodlivosti. Premiér Robert Fico ako aj vládny Smer robia podľa neho pre víťazstvo svojho lídra všetko, bez akýchkoľvek zábran. "Existujú vážne podozrenia, že sú zneužívané štátne orgány, policajný zbor, spravodajská služba, súdnictvo na vyrábanie akýchkoľvek materiálov, ktoré budú proti jednému kandidátovi, to na Slovensku nebolo v takej dimenzii, v tejto forme ani za vlády Vladimíra Mečiara," zdôraznil Lipšic. "A je to škoda, lebo ani prezidentský úrad by za to nemal stáť. Vám za to stojí, čokoľvek, nemáte absolútne žiadne zábrany," doplnil.

 

Ak Fico v prezidentských voľbách prehrá, "a ubezpečujem vás, že prehrá", Smer-SD v máji podľa Lipšica neodhlasuje navrhnuté zmeny. KDH podľa opozičného poslanca vládna strana podvedie rovnako, ako sa to stalo viackrát v minulosti. Novela pomery v justícii nezlepší, ale naopak, ešte ich prehĺbi, myslí si Lipšic. Rovnako nevyrieši problémy rodín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies