Lipšic: Radičová patrí do politiky

NETKY.SK • 8 September 2014, 09:30 • 2 min
Lipšic: Radičová patrí do politiky

BRATISLAVA – Expremiérka Iveta Radičová je podľa predsedu strany NOVA Daniela Lipšica človek, ktorý do politiky patrí. Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA, začala určitý proces a bolo by chybou, keby ho nemala šancu dokončiť.

slovakia

left justify in out

„Nezhodnem sa s ňou vo všetkom, ale vážil som si ju ako premiérku, pretože jej slovo platilo. Nikdy nebola v područí finančných skupín a oligarchov. Verím, že ani nebude. Uchovala si za deväť rokov v politike čistý štít. Mnohí ho za pár rokov stratili, aj keď prišli ako noví,“ zdôraznil Lipšic.

 

V politike by mali mať podľa Lipšica priestor odborne zdatní ľudia. Zdôraznil, že to Iveta Radičová určite je. „Ako žena v politike má obrovskú výhodu, ktorú žiadny muž nemá. Vo veciach, ktoré sú veľmi blízke jej srdcu, vie pôsobiť veľmi autenticky,“ vyhlásil. Lipšic však nerozmýšľa nad tým, ako Radičovú opäť vtiahnuť do politiky, ale občas sa s ňou stretáva. „Hovoríme o politike,“ dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona