Lippi dostal v Ázijskej Lige majstrov trest na jeden zápas

NETKY.SK • 24 August 2014, 09:25 • 2 min
Lippi dostal v Ázijskej Lige majstrov trest na jeden zápas

KUALA LUMPUR - Taliansky futbalový tréner Marcello Lippi z čínskeho Kuang-čou Evergrande dostal od vedenia Ázijskej futbalovej asociácie (AFC) jednozápasový trest v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

V prvom zápase štvrťfinále prestížnej súťaže na ihrisku austrálskeho Western Sydney Wanderers sa totiž v závere dostal do konfrontácie s rozhodcom Mohammedom Abdullom Hassanom Mohamedom zo Spojených arabských emirátov. Ten vylúčil čínskemu tímu v závere dvoch hráčov a Sydney nakoniec zdolalo obhajcu trofeje 1:0. Trest nie je definitívny, disciplinárna komisia AFC ešte bude prípad vyšetrovať.
      

Lippi, ktorý v roku 2006 doviedol Taliansko k titulu majstrov sveta, vbehol po druhej červenej karte na ihrisko a pustil sa do hádky s rozhodcom. Na tlačovej konferencii neodpovedal Talian na otázky, podal len svoje vysvetlenie. "Nie som nahnevaný preto, že sme prehrali. Hnevajú ma dve červené karty, pričom najmä tá druhá bola absolútne nezaslúžená. V každom prípade viem, že som nemal vstúpiť na ihrisko. Bola to chyba," povedal Lippi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies