Lipovský chce zostať v Skalici, zmluvu zatiaľ nemá

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 11:58 • 2 min
Lipovský chce zostať v Skalici, zmluvu zatiaľ nemá

SKALICA - Bývalý slovenský hokejový reprezentant Miroslav Lipovský plánuje zostať v Skalici, zmluvu na ročník 2015/2016 však zatiaľ skúsený brankár nemá.

slovakia

left justify in out

"V minulej sezóne som bol dosť vážne zranený. Pauzoval som vyše mesiaca, ďalší mesiac som sa s tým pasoval. Nebol som fit, nemohol som sa dostať do formy, s ktorou by som bol spokojný. Ďalším dôvodom je nejasná situácia okolo skalického hokeja. Ja už nemám ambície ísť hrať mimo Skalice, navyše klub o mňa prejavil záujem i ďalšiu sezónu. Rozhodol som sa, že zatiaľ nebudem podpisovať novú zmluvu. Uvidím, aká situácia bude v júli, auguste," citoval oficiálny web skalického klubu 38-ročného gólmana (nar. 19. novembra 1976), ktorý v uplynulom ročníku odchytal iba 23 zápasov v Tipsport extralige s 90,61-percentnou úspešnosťou zásahov.


Skalický rodák sa bude v klube naďalej venovať mladým brankárom. "Záber máme široký, od prvákov až po dvadsaťročných chlapcov. Je to dosť obsiahly projekt, takže je okolo neho stále veľa práce. Okrem toho budem ako asistent trénovať šiesty ročník," dodal strieborný medailista z MS v Petrohrade 2000.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies