Tragédia na koľajisku: Muž vošiel na priecestí pred osobný vlak, ktorý ho usmrtil

NETKY.SK • 14 Apríl 2018, 10:21 • 2 min
Tragédia na koľajisku:  Muž vošiel na priecestí pred osobný vlak, ktorý ho usmrtil

LIPANY - Po zrážke s osobným vlakom v sobotu ráno pri meste Lipany (okr. Sabinov) prišiel o život muž, ktorý pred prichádzajúci vlak vošiel na železničnom priecestí.

slovakia

left justify in out

Udalosť sa stala o 6.45 h. TASR o tom informovali hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková a hasiči.

 

"Železničná doprava je zastavená a pre cestujúcich je zabezpečená náhradná autobusová doprava," uviedla Pavliková. Muž podľa jej informácií pred zrážkou vošiel na koľaje a rozpažil ruky, pričom malo ísť o samovraždu.

 

K udalosti došlo na priecestí na trati medzi Lipanmi a Sabinovom.

 

Podľa polície usmrteným bol muž z neďalekej Kamenice narodený v roku 1957. "Okolnosti a príčiny sú v štádiu vyšetrovania, dychová skúška u rušňovodiča bola negatívna," uviedla pre TASR prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Polícia začína v prípade trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies