Lionel Messi sa stretne so svojím malým fanúšikom

NETKY.SK • 1 Február 2016, 17:33 • 2 min
Lionel Messi sa stretne so svojím malým fanúšikom

BARCELONA – Argentínsky futbalista Lionel Messi sa stretne s mladým fanúšikom, ktorý v uplynulých týždňoch ovládol internet s dresom vyrobeným z igelitovej tašky.

slovakia

left justify in out

Fotky malého chlapca v drese z igelitovej tašky zaplavili pred dvoma týždňami sociálne siete a fanúšikovia z celého sveta okamžite spustili masívnu kampaň, aby ho našli a mohol dostať ozajstný dres priamo od Messiho.

 


 

Minulý týždeň sa ho podarilo identifikovať ako Murtaza Ahmadiho z Afganistanu, takže Messimu už nič nebráni v tom, aby sa s ním stretol.
 

Azam Ahmadi zavesil na sociálne siete ďalšie fotky svojho populárneho bratranca, ktorého následne kontaktoval Messiho zástupca, aby si dohodli stretnutie. Správy potvrdila aj Iracká futbalová asociácia, ktorá pomáha so stretnutím.
 

"Vedenie Afganskej futbalovej federácie (AFF) dostala emaily od Lionela Messiho a Barcelony kvôli stretnutiu."
 

Murtaza je obrovský fanúšik argentínskeho útočníka, ale jeho rodina si nemôže dovoliť kúpiť mu ozajstný dres. Chlapec sa preto rozhodol vyrobiť si vlastný zo starej igelitovej tašky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona