Lionel Messi sa nečakane objavil v Londýne

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 15:30 • 2 min
Lionel Messi sa nečakane objavil v Londýne

LONDÝN – Argentínsky futbalista Lionel Messi sa nečakane objavil v Londýne, aby sa stretol so svojím bývalým spoluhráčom a dobrým priateľom Cescom Fabregasom.

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový tím FC Barcelona má momentálne poriadne nahustený program, keď okrem domácej La Ligy bojujú aj v španielskom pohári a Lige majstrov. Tréner Luis Enrique sa preto rozhodol, že dá svojim zverencom dva dni voľna, aby sa odreagovali a nachvíľu pustili futbal z hláv. Lionel Messi sa rozhodol stráviť dni voľna v hlavnom meste Anglicka.

 

Argentínčan bol odfotený, ako obeduje so svojím priateľom Cescom Fabregasom v luxusnej reštaurácii v obchodnom dome Harrod’s. Neskôr sa k nim pripojil ďalší bývalý hráč Barcelony Deco.

Messiho rozhodnutie stráviť voľný čas návštevou Londýna opäť rozdúchalo špekulácie španielskej tlače o jeho možnom prestupe do Chelsea.

Cesc a Messi sú odchovancami Barcelony, keď spolu hrávali ešte v juniorskej akadémii La Masia a ich blízke priateľstvo vydržalo dodnes.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies