Lionel Messi opäť dokazuje, že človek s dobrým srdcom

NETKY.SK • 17 Október 2015, 18:30 • 2 min
Lionel Messi opäť dokazuje, že človek s dobrým srdcom

BARCELONA – Fenomenálny útočník Barcelony Lionel Messi stále dokazuje, že má srdce na správnom mieste. Štvornásobný víťaz Zlatej lopty znova rozdával radosť, tentokrát to však bol iný profesionálny futbalista.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný futbalista už v minulosti mnohokrát dokázal, že má veľké srdce a neprestáva s tým ani teraz. Dokonca aj na oficálnej stránke Barcelony je jeho citát: "Viac chcem byť dobrým človekom ako najlepším futbalistom na svete."

Možno si ešte spomínate na nešťastný hrôzostrašný incident Carlosa Téveza, keď pred niekoľkými mesiacmi svojím zákrokom zlomil členok záložníkovi Argentinos Juniors Ezequielovi Hamovi.

 



A keďže Messi je správny chlap, tak si našiel čas, aby poslal svojmu krajanovi podpísaný dres Barcelony a poprial mu skoré uzdravenie. "10/10 za darček. Ďakujem Leo!" napísal Ham na svojom Instagrame.

 

 

Regalo del 10! Gracias leo ☝ 👍🏻 ⚽

Fotka uverejnená používateľom Ezequiel Ham (@turcoham),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona