Lionel Messi odmietol špekulácie o svojom údajnom prestupe

NETKY.SK • 12 Január 2016, 19:02 • 2 min
Lionel Messi odmietol špekulácie o svojom údajnom prestupe

BARCELONA – Fanúšikovia Manchestru City budú pravdepodobne veľmi sklamaní z najnovšej informácie, ktorú potvrdil čerstvý päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Lionel Messi. Fenomenálny útočník vyhlásil, že zostane v Barcelone.

slovakia

left justify in out

Manchester City je blízko k dohode s trénerom Pepom Guardiolom, ktorý v súčasnosti vedie mníchovský Bayern. Ten by mal na ostrovy prísť v lete a nechal sa počuť, že by v tíme chcel mať aj 28-ročného Lionela Messiho.
 

Pred pár mesiacmi sa objavili špekulácie, že City ponúklo argentínskemu útočníkovi zmluvu, ktorá by mu zabezpečila astronomických 800.000 libier týždenne. Skromný Messi však odmietol všetky špekulácie a potvrdil, že jeho "domovom" je Barcelona.
 

"Vždy som hovoril, že z Barcelony odísť nechcem," povedal Messi na slávnostnom odovzdávaní cien Ballon d'Or. "Bude to vždy rovnaká odpoveď. Moja predstava je, že dokončím svoju kariéru doma a môj domov je Barca. Vo futbale sa môže stať všeličo. Pred rokom nás všetkých kritizovali a nakoniec sme vyhrali takmer všetko, čo sa dalo. Chcem ukončiť kariéru tam, kde som ju začal – v Barcelone."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies