Lionel Messi bráni seba aj najbližších

NETKY.SK • 20 December 2013, 14:08 • 2 min
Lionel Messi bráni seba aj najbližších

BARCELONA - "Všetko, čo robíme, je stopercentne charitatívne," uviedol Lionel Messi

slovakia

left justify in out

Hviezdny Lionel Messi z katalánskeho futbalového klubu FC Barcelona v piatok vystúpil na obranu seba, svojej rodiny a spoluhráčov v súvislosti s charitatívnymi zápasmi v Južnej, Severnej aj Strednej Amerike, z ktorých výťažok mal prostredníctvom miestneho promotéra putovať na účty kolumbijského drogového kartelu. Dvadsaťšesťročný Argentínčan vyhlásil, že všetky zápasy pod hlavičkou Nadácie Lionela Messiho sú stopercentne charitatívne. "Všetko, čo robíme, je stopercentne charitatívne," uviedol v rozhovore pre jedno z lokálnych rádií štvornásobný najlepší futbalista na svete.

Španielsky denník El Mundo v pondelok informoval, že otec futbalovej megahviezdy Jorge Messi údajne zneužíva meno svojho syna na vlastné obohacovanie a špinavé peniaze perie prostredníctvom organizovania charitatívnych futbalových zápasov a galakoncertov pod hlavičkou nadácie svojho potomka. V tejto súvislosti už polícia vypočúvala Messiho juniora ako aj jeho spoluhráčov z FC Barcelona Daniho Alvesa, Josého Manuela Pinta a Javiera Mascherana. Otec aj syn Messiovci popierajú akúkoľvek vinu. 

Prezident FC Barcelona Sandro Rosell vo štvrtok označil uvedené správy za útok na Messiho rodinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies