Linz už je aj bez jednotky Bouchardovej

NETKY.SK • 9 Október 2014, 19:33 • 2 min
Linz už je aj bez jednotky Bouchardovej

LINZ - Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová pre svalové zranenie ľavého stehna nenastúpila na štvrtkový zápas osemfinálového 2. kola dvojhry proti Bulharke Cvetane Pironkovovej na halovom turnaji WTA International Generali Ladies na tvrdom povrchu v rakúskom Linzi.

slovakia

left justify in out

Dôvod storna štartu uviedol web tohto podujatia, ktoré v stredu prišlo o svoju dvojku aj trojku. Srbka Ana Ivanovičová sa odhlásila v osemfinálovej fáze pre problémy s ľavým bokom a slovenská rekonvalescentka po indispozícii ľavej achilovky Dominika Cibulková prehrala v 1. kole s nemeckou kvalifikantkou Annou-Lenou Friedsamovou (vo štvrtok premohla aj Janu Čepelovú, už v 2. kole kvalifikácie Kristínu Kučovú). 

 

Vo štvrťfinále v Linzi je len jedna z ôsmich nasadených, a to sedmička "pavúka", Češka Karolína Plíšková. Pironkovová bude v piatok v osmičke hrať s Taliankou Karin Knappovou, ktorá v osemfinále vyradila Magdalénu Rybárikovú (6:3 a skreč). 

 

Wimbledonská finalistka z tejto sezóny Bouchardová bude najbližšie hrať na koncoročnom výberovom šampionáte WTA Finals 20. - 26. októbra v Singapure. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona