Lintner sa proti trestu od DK SZĽH odvolal, sankcie nie sú v platnosti

NETKY.SK • 11 Február 2016, 09:58 • 2 min
Lintner sa proti trestu od DK SZĽH odvolal, sankcie nie sú v platnosti

BRATISLAVA - Richard Lintner čelí trestu od Disciplinárnej komisie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH). Štvormesačný zákaz činnosti a pokutu vo výške 1600 eur mu udelil ešte bývalý šéf DK Jozef Vrábel, ktorého neskôr VV SZĽH odvolal z funkcie a zároveň zrušil niektoré jeho rozhodnutia. Trest pre Lintnera zatiaľ nie je oficiálne platný, keďže ten sa proti nemu odvolal.

slovakia

left justify in out

Vrábel udelil šéfovi spoločnosti Pro Hokej sankcie vyplývajúce z verdiktu DK SZĽH k 1. februára 2016. O dva dni neskôr však VV SZĽH šéfa disciplinárky odvolal a vzhľadom na prijaté opatrenia o zrušení niektorých rozhodnutí nastala v prípade Richarda Lintnera patová situácia. Tipsportligový šéf sa odvolal, najbližšie sa VV bude prípadom zaoberať na svojom zasadnutí na konci februára.

 

"Pán Jozef Vrábel bol odvolaný z funkcie predsedu DK SZLH aj preto, že svojimi rozhodnutiami dlhodobo komplikoval atmosféru v hokejovom hnutí. Bývalý predseda DK SZĽH sa nebol schopný stotožniť s novodefinovaným poslaním zväzu, ktorým je pomoc a podpora hokejovému hnutiu a nie vytváranie napätia, konfliktu a nespolupráce. Takéto vyhlásenia neprispejú k tomu, aby sa kvalita slovenského hokeja zvyšovala, ale len pomáhajú vytvárať nové žabomyšie vojny, ktoré nikam nevedú a sú v rozpore s úrovňou komunikácie, ktorú presadzuje súčasné vedenie SZĽH. Výkonný výbor sa od týchto rozhodnutí DK SZĽH dištancuje, niektoré sú zrušené, ďalšie nie sú právoplatné a bude sa nimi na základe odvolaní zaoberať na svojom najbližšom zasadnutí na konci februára," píše sa v oficiálnom stanovisku na webe SZĽH.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies