Lintner predostrel Pro-Hokeju svoje vízie, definitíva do týždňa

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 16:53 • 2 min
Lintner predostrel Pro-Hokeju svoje vízie, definitíva do týždňa

HRONSEK - Športová rada spoločnosti Pro-Hokej, ktorá riadi slovenskú hokejovú extraligu, si na svojom mimoriadnom štvrtkovom zasadnutí v Hronseku vypočula názory Richarda Lintnera na to, ako by podľa neho mala fungovať najvyššia slovenská súťaž.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval predseda predstavenstva Pro-Hokeja Juraj Koval. Ako je známe, Lintner dostal ponuku stať sa šéfom spoločnosti po odstupujúcom Vladimírovi Paštinskom. "Na dnešnom zasadnutí sme sa dohodli, že budeme pokračovať v rokovaní o obsadení tohto postu s Richardom Lintnerom," povedal pre SITA Juraj Koval.

 

Niekdajší reprezentant SR Richard Lintner, ktorý sa v závere predchádzajúceho mesiaca neúspešne uchádzal o pozíciu prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), dostal ponuku stať sa lídrom Pro-Hokeja v prvej polovici júla. "Naším cieľom je reformovať najvyššiu súťaž prostredníctvom plánu, čo predložil Richard Lintner. I keď vo voľbách napokon neuspel, myslím si, že spoločne s Rišom dokážeme spraviť z extraligy taký produkt, čo poteší nielen kluby a hráčov, ale aj fanúšikov, ktorí si to za neustálu úžasnú podporu zaslúžia. Páčil sa nám jeho volebný program. Najviac sa nám pozdávajú marketingové nástroje, ktoré by prispeli k celkovému zlepšeniu imidžu našej najvyššej súťaže, ale aj k zvýšeniu návštevnosti," uviedol pred týždňom Koval pre Plus jeden deň. 

 

Richard Lintner stále definitívne nepotvrdil, či ponuku prijme. "Neprestávam hľadať riešenie, ako využiť ten dar, dôveru od fanúšikov. Možno jedno z východísk je aj zváženie ponuky, ktorú som dostal od Pro-Hokeja. Ten podpísal so SZĽH nedávno zmluvu o riadení extraligy na ďalšie tri roky, čo mu zabezpečuje autonómiu a nezávislosť od zväzu, ktorému, ako som už deklaroval, nedôverujem. Na základe toho kontraktu mám minimálne dôvod rozvíjať ďalej túto debatu. Nikdy som sa netajil, že som sa snažil pomáhať extralige. Je to vec ďalších rokovaní a diskusií. Uvidíme, ako to celé dopadne. Nevylučujem, že možno príde k dohode," povedal pred týždňom Lintner pre Rádio Slovensko. 

 

Definitíva v danej záležitosti by mala byť známa v prvej polovici nasledujúceho týždňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona