Lintner odstúpi, ak rozpočet v najvyššej súťaži nestúpne

NETKY.SK • 10 September 2015, 09:58 • 2 min
Lintner odstúpi, ak rozpočet v najvyššej súťaži nestúpne

BRATISLAVA - Richard Lintner vykonáva funkciu šéfa najvyššej slovenskej hokejovej súťaži iba niekoľko dní. Za ten čas tesne pred štartom Tipsport Ligy 2015/2016 stihol pripraviť niekoľko zmien.

slovakia

left justify in out

"Začali sme zmenou imidžu, máme nový názov, logo a slogan. V poslednej sezóne prebehli niektoré úspešné projekty a v nich chceme pokračovať. Ide napríklad o Zlatú prilbu pre autora najkrajšieho gólu mesiaca. Chceme vytvoriť väčší priestor na informácie, preto päť minút po skončení každého zápasu otvoríme kabíny pre médiá, bude to priestor na rozhovory," informoval pred štartom súťaže Lintner. Mottom najvyššej slovenskej hokejovej súťaže do budúcnosti je "Hej, poď na hokej".

 

Niekdajší slovenský reprezentant je presvedčený, že tieto aj ďalšie pripravované zmeny prinesú viac financií pre súťaž. "Môžem povedať, že ak nestúpne rozpočet, tak sám po sezóne odstúpim. Inak by môj príchod na tento post stratil zmysel," povedal Lintner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies