Lineker sa zastal Wengera

NETKY.SK • 8 December 2014, 14:52 • 2 min
Lineker sa zastal Wengera

LONDÝN - Bývalý legendárny anglický futbalistasa postavil na obranu trénera Arsenalu Londýn Arsena Wengera. Toho po prehre "kanonierov" v sobotňajšom súboji 15. kola Premier League na ihrisku Stoke City 2:3 vulgárne napadli fanúšikovia severolondýnskeho klubu.

slovakia

left justify in out

"Práve som videl video, na ktorom urážajú Wengera. Nechutné, odpudzujúce a bez akéhokoľvek rešpektu," označil správanie sa fanúšikov Arsenalu Lineker na sociálnej sieti Twitter.
     

 

"Kanonieri" zaznamenali v Stoke štvrtú prehru v sezóne, v tabuľke im so ziskom 23 bodov aktuálne patrí šiesta priečka. Wenger, ktorý pôsobí v Arsenale ako hlavný tréner od roku 1996, čelí kritike fanúšikov už dlhší čas.
     

Počas novembrového zápasu proti West Bromwichu Albion fanúšikovia rozvinuli transparent, na ktorom bol odkaz s textom: "Arsene, ďakujeme za spomienky, ale je čas povedať zbohom."
     

Nie všetci priaznivci Arsenalu sú však stotožnení s týmto názorom. Po skončení zápasu v Stoke sa podľa denníka Sun on Sunday strhla bitka medzi Wengerovými podporovateľmi a tými, ktorí sú za jeho odstúpenie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona