Lineker bojoval na UFC 207 skoro celý zápas so zlomenou čeľusťou

NETKY.SK • 10 Január 2017, 12:00 • 2 min
Lineker bojoval na UFC 207 skoro celý zápas so zlomenou čeľusťou

LAS VEGAS - Na UFC 207 v zápase medzi špičkou bantamovej váhy zlomil T.J. Dillashaw čeľusť Johnovi Linekerovi hneď v prvom kole. Brazílec napriek tomuto zápas dobojoval.

slovakia

left justify in out

Dillashaw celý zápas dominoval a vyhral na jednoznačnú bodovú prevahu, s čím prerušil Linekerovu šesťzápasovú šnúru víťazných zápasov.

 

Lineker sa k tomu vyjadril takto:

"Hneď na začiatku som cítil rupnutie. Nezatočila sa mi hlava ani nič podobné len to ruplo. Pomyslel som si, že to bol iba obyčajný kop nič iné, ale v druhom kole ma to začalo dosť bolieť. Ale naozaj som to začal preciťovať až v treťom kole keď som dostal aj pár úderov."

 

Hovory, že po zápasovom vyšetrení nič zvláštne necítil. Bolieť to začalo až keď sa chcel najesť.

 

"Po zápase som celú situáciu konzultoval s lekárom, vyzeralo to tak, že je všetko v poriadku. Vedel som s čeľusťami hýbať, všetko vyzeralo byť v pohode. Po vyšetrení ma aj pustili a povedali, že ak by som cítil bolesť tak sa mám ozvať. Potom keď som si sadol a chcel som sa najesť popri pozeraní sa na ostatné zápasy, vtedy to začalo ozaj bolieť a bolesť neprestávala."

 

Lineker dostal stop od Nevadskej Atletickej komisie na 180 dní, ale jeho lekári veria, že do troch mesiacov by mohol začať znova trénovať.

 

Brazílský zápasník bol neporazený od roku 2014, kedy naposledy prehral na UFC 169 proti Alimu Bagautinovovi tiež na body.

 

Na druhej strane to zase vyzerá tak, že T.J. Dillashawa táto výhra posunula k titulovému zápasu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies