VIDEO: Lindsey Vonnová trávi prvé dni v športovom dôchodku, takéto privítanie od partnera nečakala

NETKY.SK • 13 Február 2019, 12:30 • 2 min
VIDEO: Lindsey Vonnová trávi prvé dni v športovom dôchodku, takéto privítanie od partnera nečakala

NASHVILLE - Americkú lyžiarku Lindsey Vonnovú privítal jej životný partner hokejista P. K. Subban po návrate z majstrovstiev sveta vo Švédsku, na ktorých definitívne ukončila svoju úspešnú kariéru, trochu netradične.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročnú Vonovú po 18-hodinovom presune po príchode domov čakali balóny s nápisom "Officially ReTiRed" (v preklade: Oficiálne v športovom dôchodku) a torta v tvare kozy na krku s medailami, vedľa ktorej boli lyže a ružové lyžiarske palice.

 

Vonnová patrí medzi najlepšie zjazdárky histórie - v anglickom origináli "Greatest Of All Time", skrátene GOAT (v preklade z angličtiny koza). Práve preto dostala tortu v tvare kozy.

Lindsey Vonnová oficiálne ukončila súťažnú kariéru v nedeľu ziskom bronzu v zjazde na MS v Aare, dôvodom sú dlhotrvajúce zdravotné problémy s kolenami. Obranca Nashvillu Predators z NHL P. K. Subban prekvapil svoju partnerku aj plyšákom kozy, hračku umiestnil na posteľ v spálni.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona