Lindsay Lohan ohlásila návrat na filmové plátna

NETKY.SK • 23 Január 2014, 14:17 • 2 min
Lindsay Lohan ohlásila návrat na filmové plátna

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan ohlásila návrat na filmové plátna. Len týždeň po tom, čo ju nominovali na Zlatú malinu, to oznámila na 20-minútovej tlačovej konferencii na filmovom festivale Sundance.

slovakia

left justify in out

Nakrúcanie filmu s názvom Inconceivable, ktorý bude zároveň aj produkovať, bude jej prvým od ukončenia už šiesteho liečenia v júli 2013. O projekte však zatiaľ prezradila len veľmi málo. Ako uviedla agentúra Associated Press, účastníkom tlačovej konferencie prezradila iba to, že pôjde o triler, v ktorom stvárni mladú ženu, ktorá chce získať späť niečo, o čo prišla.

Herečkinu tlačovú konferenciu označil jeden z jej účastníkov pre magazín People za čudnú od začiatku až do konca. Zúčastnilo sa na nej vraj iba niekoľko reportérov a reportérok, ktorým zakázali pýtať sa na čokoľvek iné okrem spomínaného filmu. Herečka však v náznakoch prezradila aj niečo zo svojho súkromia. "Je pre mňa terapiou pustiť sa do niečoho, čo ma naozaj baví a do niečoho, čo tak veľmi milujem," uviedla 27-ročná rodáčka z New Yorku. 

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Diváci ju mohli vidieť tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona