Lindsay Lohan: Odvykacia liečba je požehnaním

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 11:05 • 2 min
Lindsay Lohan: Odvykacia liečba je požehnaním

LOS ANGELES - Americká herečka Lindsay Lohan tvrdí, že plánovaná súdom nariadená odvykacia liečba bude pre ňu dobrou skúsenosťou. Dvadsaťšesťročná rodáčka z New Yorku to uviedla v utorok v populárnej talkšou Davida Lettermana.

slovakia

left justify in out

"Ak mám byť úprimná, najšťastnejšia som, keď pracujem, najzdravšia. Myslím si, že táto liečba je mňa príležitosťou, aby som sa zamerala na veci, ktoré v živote milujem. A nemyslím si, že je to zlá vec. Myslím si, že je to požehnanie," vyhlásila herečka, ktorá však odmietla prezradiť, akou závislosťou trpí.

Lohan sa so sudcom dohodla na absolvovaní 90-dňovej odvykacej liečby po tom, čo porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011. Herečkin pôvodný podmienečný trest losangeleský vyšší súd zrušil vlani v decembri, po tom, čo pri nehode v Santa Monice porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Na liečbu musí nastúpiť 2. mája, pričom ju tiež čaká 18-mesačná psychoterapia a 30 dní verejnoprospešných prác. Ak však novú podmienku poruší, pôjde na 180 dní za mreže. 

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi, porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Keď začiatkom roka 2012 dokončila všetky verejnoprospešné práce a absolvovala súdom nariadenú terapiu, zdalo sa, že si dala život do poriadku a jej kariéra sa opäť rozbieha. Dostala totiž úlohu v televíznom filme Liz & Dick (2012), kde stvárnila Elizabeth Taylor, no ohlasy kritiky boli negatívne. V novembri ju zatkli po tom, čo v jednom z newyorských nočných klubov údajne napadla istú Tiffany Mitchell. Koncom marca však prokuratúra prípad uzavrela s tým, že neexistujú dostatočné dôkazy, že Lohan ženu naozaj udrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona