Lindsay Lohan nastúpila do liečebne, bude tam tri mesiace

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 10:02 • 2 min
Lindsay Lohan nastúpila do liečebne, bude tam tri mesiace

BRATISLAVA - Americká herečka Lindsay Lohan vo štvrtok nastúpila do kalifornského Betty Ford Centre, kde podstúpi 90-dňovú súdom nariadenú odvykaciu liečbu. Vyhla sa tak možnému väzeniu, ktoré jej hrozilo po tom, ako z losangeleskej liečebne Morningside Recovery po niekoľkých minútach odišla.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný zdroj magazínu People prezradil, že sa jej tam nepáčilo a chcela ísť radšej do Betty Ford Center, keďže toto zariadenie už pozná.

Lohan sa so sudcom dohodla na absolvovaní odvykacej liečby po tom, čo porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011. Herečkin pôvodný podmienečný trest losangeleský vyšší súd zrušil vlani v decembri po tom, čo pri nehode v Santa Monice porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Čaká ju tiež 18-mesačná psychoterapia a 30 dní verejnoprospešných prác. Ak novú podmienku poruší, pôjde na 180 dní za mreže. 

Dvadsaťšesťročná Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Diváci ju mohli vidieť tiež v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi, porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Keď začiatkom roka 2012 dokončila všetky verejnoprospešné práce a absolvovala súdom nariadenú terapiu, zdalo sa, že si dala život do poriadku a jej kariéra sa opäť rozbieha. Dostala totiž úlohu v televíznom filme Liz & Dick (2012), kde stvárnila Elizabeth Taylor, no ohlasy kritiky boli negatívne. Ukázala sa aj v Scary Movie 5 (2013). 

Informácie zverejnili webstránky www.bbc.co.uk a www.people.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies