Lindsay Lohan: Kokaín som užila len päťkrát

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 20:56 • 2 min
Lindsay Lohan: Kokaín som užila len päťkrát

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan tvrdí, že nikdy nebola závislá od drog. Ako povedala v rozhovore s Piersom Morganom, jej problémy sa začali vtedy, keď sa presťahovala do Los Angeles.

slovakia

left justify in out

"Prvý raz ma zatkli za šoférovanie pod vplyvom alkoholu, keď som mala dvadsať rokov a zistili, že mám v sebe drogy. Nikdy predtým som ich neužívala, bola som vonku v klube s ľuďmi, s ktorými som nemala byť, užila som kokaín a nastúpila do auta. Bola som taká hlúpa. Všetci si myslia, že ho užívam pravidelne, ale v skutočnosti to bolo štyri alebo päťkrát. Nemám ho rada, pripomína mi môjho otca," vyjadrila sa. "Tiež som nikdy nebrala heroín, nikdy som si nič nepichala, nedala som si LSD. Všetky tieto veci ma desia," dodala. Podľa jej slov však vyskúšala marihuanu a extázu. "Tie mám radšej ako ostatné. Nikdy som veľmi nepila, nikdy som sa nezobudila a nenaliala som si. Nikdy som nebola závislá a nikdy nebudem," uviedla. Ako sama tvrdí, jednoducho rada chodí na diskotéky a počúva hudbu, čo je podľa nej pre 26-ročnú ženu úplne normálne. Tiež si myslí, že odvykacia liečba je pre ňu úplne zbytočná.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Diváci ju mohli vidieť tiež v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi, porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Keď začiatkom roka 2012 dokončila všetky verejnoprospešné práce a absolvovala súdom nariadenú terapiu, zdalo sa, že si dala život do poriadku a jej kariéra sa opäť rozbieha. Dostala totiž úlohu v televíznom filme Liz & Dick (2012), kde stvárnila Elizabeth Taylor, no ohlasy kritiky boli negatívne. Ukázala sa aj v Scary Movie 5 (2013). Minulý štvrtok nastúpila do kalifornského Betty Ford Centre, kde podstupuje 90-dňovú súdom nariadenú odvykaciu liečbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona