Lindsay Lohan chodí s dlhoročným kamarátom

NETKY.SK • 18 September 2013, 11:38 • 2 min
Lindsay Lohan chodí s dlhoročným kamarátom

BRATISLAVA - Americká herečka Lidsay Lohan chodí s bývalým hráčom amerického futbalu a šéfom spoločnosti Nordco Consulting Mattom Nordgrenom. Dvadsaťsedemročná herečka, ktorá v júli dokončila 90-dňovú odvykaciu liečbu, sa so svojím novým partnerom pozná už sedem rokov.

slovakia

left justify in out

"Je veľmi šťastná a odhodlaná ostať triezvou. On pije, avšak nie pred ňou, ani nezodpovedne. Je blízky celej jej rodine," povedal zdroj z okolia herečky v rozhovore pre magazín People. Tridsaťročný rodák z Texasu sa v rozhovore pre denník New York Post vyjadril, že chce Lohan podporovať. "Teraz je úplne triezva. Je v skvelom prostredí, tvrdo pracuje a stretáva sa so správnymi ľuďmi," povedal.

Lohan sa na spomínanú odvykaciu liečbu dostala po tom, čo porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011. Herečkin pôvodný podmienečný trest losangeleský vyšší súd zrušil vlani v decembri po tom, čo pri nehode v Santa Monice porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Čaká ju tiež 18-mesačná psychoterapia a 30 dní verejnoprospešných prác. Ak novú podmienku poruší, pôjde na 180 dní za mreže. 

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Diváci ju mohli vidieť tiež v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi, porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Keď začiatkom roka 2012 dokončila všetky verejnoprospešné práce a absolvovala súdom nariadenú terapiu, zdalo sa, že si dala život do poriadku a jej kariéra sa opäť rozbieha. Dostala totiž úlohu v televíznom filme Liz & Dick (2012), kde stvárnila Elizabeth Taylor, no ohlasy kritiky boli negatívne. Ukázala sa aj v Scary Movie 5 (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona