Lindsay Lohan čelí žalobe za autonehodu z minulého roku

NETKY.SK • 30 Október 2013, 16:07 • 2 min
Lindsay Lohan čelí žalobe za autonehodu z minulého roku

LOS ANGELES - Americkú herečku a speváčku Lindsay Lohan zažaloval vodič nákladného auta, do ktorého narazila vlani v júni na diaľnici neďaleko kalifornského mesta Santa Monica. James Johnson chce od 27-ročnej rodáčky z New Yorku bližšie nešpecifikované odškodné za zranenia, ktoré pri nehode utrpel.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala 8. júna 2012 ráno, keď sa Lohan ponáhľala na nakrúcanie snímky Liz & Dick (2012), v ktorom stvárnila Elizabeth Taylor. Johnson vtedy pre portál TMZ.com povedal, že nehodu zavinila herečka, ktorá šla príliš rýchlo a zozadu doňho narazila. Podľa jeho slov šlo za herečkiným autom ešte jedno vozidlo, ku ktorému Lohan po nehode šla. Jeho vodič spolu s herečkiným asistentom, ktorý sa viezol s Lohan, prišli za ním. "Videl som, ako jej asistent niečo schoval do ružovej tašky a prikryl to oblečením. Potom aj spolu so šoférom toho druhého auta ku mne prišiel a snažili sa mi dať peniaze, aby som o tej nehode nikomu nič nepovedal. Tvrdili, že je to nejaká slávna osoba a nechce, aby sa to dostalo do médií. Ja som však už predtým zavolal políciu, pretože sa snažili utiecť z miesta nehody. Nakoniec mi ešte povedali, aby som pred policajtmi tú ružovú tašku nespomínal," uviedol vtedy. Lohan pri tejto nehode porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii, čím porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011. Súd ju za to poslal na odvykaciu liečbu, ktorú ukončila tento rok v júli.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Diváci ju mohli vidieť tiež v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila totiž niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona