Lindsay Lohan bude pracovať v predškolskom zariadení

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 17:40 • 2 min
Lindsay Lohan bude pracovať v predškolskom zariadení

USA - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan absolvuje zvyšok zo 125 hodín verejnoprospešných prác v predškolskom zariadení v newyorskom Brooklyne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná rodáčka z New Yorku, ktorá si zatiaľ z trestu odpracovala iba deväť hodín a 45 minút, by mala do Duffield Children's Center nastúpiť v utorok 12. mája, pričom na dokončenie má čas do 28. mája. V prípade, že to nestihne, hrozí jej pobyt za mrežami.

 

Lohan pôvodne dostala 240 hodín verejnoprospešných prác ako súčasť podmienečného trestu za dopravnú nehodu z júna 2012, keď narazila autom do nákladiaka, pričom porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Na ich absolvovanie mala čas do 28. februára. Prokurátor Terry White však uviedol, že neverí, že herečka tieto práce naozaj dokončila, a preto jej súd vo februári nariadil absolvovať ďalších 125 hodín. Tie sa snažila odpracovať napríklad zverejňovaním statusov na sociálnej sieti Facebook pre istú charitatívnu organizáciu. Sudca jej to však neuznal s tvrdením, že verejnoprospešné práce sa nemôžu vykonávať virtuálne. 

 

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies