Lindsay Lohan bude mať nevlastného súrodenca

NETKY.SK • 16 Júl 2012, 18:58 • 2 min
Lindsay Lohan bude mať nevlastného súrodenca

Lindsay Lohan bude mať nevlastného súrodenca - Zaujímavosti Otec americkej speváčky a herečky Lindsay Lohan bude mať so svojou priateľkou Kate Major bábätko. Podľa informácií portálu TMZ je v prvom trimestri.

slovakia

left justify in out

img

Otec americkej speváčky a herečky Lindsay Lohan bude mať so svojou priateľkou Kate Major bábätko. Podľa informácií portálu TMZ je v prvom trimestri. Hovorca dvojice tehotenstvo potvrdil, ale odmietol sa k nemu bližšie vyjadriť. Michael už má štyri deti - exmanželka Dina mu porodila Lindsay, Michaela, Ali a Codyho. Jeho slávna dcéra vraj o svojom nevlastnom súrodencovi ešte nevie.

Lohan a Major sa zasnúbili na Veľkú noc 2010, neskôr sa rozchádzali a dávali opäť dohromady. Majú za sebou búrlivý vzťah, keďže vlani v marci Lohana zatkli pre domáce násilie, čo sa opäť opakovalo v októbri. Súd mu následne zakázal približovať sa k Major. To porušil už 12 hodín po tom, ako ho prepustili z väzenia a v snahe vyhnúť sa konfrontácii s políciou vyskočil z okna na treťom poschodí. Za mreže sa však napriek tomu dostal, aj keď až po pobyte v nemocnici, keďže tvrdil, že si zlomil nohu. Kuriozitou je, že zákaz približovať sa k Major mal súd zrušiť len pred niekoľkými týždňami, takže počatie dieťaťa bolo údajne ilegálne.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies