Lindegaard v Albione nie je veľmi obľúbený, podľa Rooneyho je najhorší a otravný spoluhráč

NETKY.SK • 1 December 2015, 11:01 • 2 min
Lindegaard v Albione nie je veľmi obľúbený, podľa Rooneyho je najhorší a otravný spoluhráč

MANCHESTER - Futbalový brankár Anders Lindegaard sa v lete presťahoval z Manchestru United do West Bromwichu Albion a zdá sa, že v tíme "červených diablov" nebol veľmi obľúbený. Aspoň u kapitána Wayna Rooneyho, anglický reprezentant označil 31-ročného dánskeho gólmana za najhoršieho spoluhráča.

slovakia

left justify in out

"Je proste otravný," stroho zhodnotil Rooney pre Sport magazine. Bývalý hráč Evertonu tiež menoval štvornásobného olympijského víťaza v šprinte Michaela Johnsona za svojho najobľúbenejšieho športovca mimo futbalistov a Cristiano Ronaldo je podľa jeho slov najtalentovanejším hráčom, s akým kedy hral. Na otázku, čo by si vybral, keby mohol do konca života sledovať len tri športy, Rooney odpovedal: "Golf, futbal a box."


Najhorším momentom liverpoolskeho rodáka, ktorý musel doteraz prekonať v kariére, bolo vylúčenie vo štvrťfinálovom zápase na majstrovstvách sveta 2006 proti Portugalsku. "Bolo to dosť ťažké," komentoval Rooney. Angličania sa vtedy rozlúčili so šampionátom po penaltovom rozstrele. Naopak, za najšťastnejšiu chvíľu označil triumf v Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona