Limp Bizkit vystúpia 9. júna v Bratislave

NETKY.SK • 11 Február 2015, 10:29 • 2 min
Limp Bizkit vystúpia 9. júna v Bratislave

BRATISLAVA - Americká kapela Limp Bizkit vystúpi 9. júna v bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC).

slovakia

left justify in out

Podujatie sa bude konať pod značkou BA City Beats, ktorá v minulosti organizovala napríklad rovnomenný festival a tiež koncerty interpretov ako Primal Scream či Jamie Cullum. "Tento rok sme sa rozhodli sústrediť na sólové koncerty a s festivalmi si dávame pauzu. Značka BA City Beats bude žiť v halách a kluboch, kam chceme priniesť tú najlepšiu hudbu z celého sveta bez žánrového obmedzenia. Rockové formácie veľkosti Limp Bizkit sa na Slovensku v poslednom čase objavujú len veľmi zriedkavo, preto sme radi, že sa nám ich podarilo získať," uviedol PR manažér podujatí pripravovaných pod značkou BA City Beats Ján Papač. Vstupenky na koncert sú dostupné v sieti Ticketportal od 45 eur. 

 

Limp Bizkit vznikli v roku 1994. Na konte majú šesť štúdiových albumov a množstvo vlastných hitov ako napríklad Nookie, Take a Look Around, Rollin', Boiler či My Way, ale i niekoľko coververzií - Faith od Georgea Michaela, Behind Blue Eyes od The Who alebo Bittersweet Home, ktorá je mixom hitu Bitter Sweet Symphony už nefungujúcej britskej kapely The Verve a skladby Home Sweet Home od Mötley Crüe. Na celom svete dosiaľ predali viac ako 40 miliónov nahrávok. Formáciu tvoria Fred Durst (spev), Sam Rivers (basgitara, vokály), John Otto (bicie) a Wes Borland (gitara, vokály). Skupina plánuje tento rok vydať očakávanú siedmu štúdiovku Stampede of the Disco Elephants, z ktorej už zverejnila skladby Lightz, Ready to Go (feat. Lil Wayne), Thieves a Endless Slaughter. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona