Lily Rabe rokuje o účinkovaní v piatom American Horror Story

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 13:32 • 2 min
Lily Rabe rokuje o účinkovaní v piatom American Horror Story

USA - Americká herečka Lily Rabe, známa najmä z hororovej antológie American Horror Story (2011), rokuje o účinkovaní v pripravovanej piatej sezóne projektu.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín Entertainment Weekly. Tridsaťtriročná rodáčka z New Yorku sa má v novej sezóne s podtitulom Hotel predstaviť ako sériová vrahyňa.

V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Matt Bomer, Finn Wittrock, Max Greenfield, Evan Peters, Angela Bassett, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Cheyenne Jackson a speváčka Lady Gaga. Jessica Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, v marci oznámila, že ju diváci a diváčky v nových epizódach neuvidia. V júni sa však v rozhovore pre portál The Wrap vyjadrila, že sa nebráni malej úlohe v budúcich častiach. 

Lily Rabe si v American Horror Story najprv zahrala Noru Montgomery. V druhej sezóne stvárnila sestru Mary Eunice, pričom túto úlohu si zopakovala aj desiatej epizóde štvrtej série. V tretej sezóne sa predstavila ako Misty Day. Okrem toho ju diváci a diváčky mohli vidieť v snímkach Úsmev Mony Lízy (2003), Iba na objednávku (2007), V lepšej spoločnosti (2010), Aftermath (2013) či Pawn Sacrifice (2014), ktorý sa do amerických kín dostane v septembri. Taktiež si zahrala v seriáloch Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (1999), Dobrá manželka (2009) alebo The Whispers (2015). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies