Lily Collins randí s hercom Thomasom Cocquerelom

NETKY.SK • 6 Február 2014, 11:27 • 2 min
Lily Collins randí s hercom Thomasom Cocquerelom

LOS ANGELES - Britsko-americká herečka Lily Collins tvorí pár s austrálskym hercom Thomasom Cocquerelom. Informoval o tom americký magazín Us Weekly. "Začali sa stretávať. Zoznámil ich kamarát. Je to čerstvé. Celkovo je to skvelý chalan. Je šťastná," povedal pre Us Weekly nemenovaný zdroj z okolia páru.

slovakia

left justify in out

Dcéra speváka Phila Collinsa z časti potvrdila dohady o tom, že má nového partnera tým, že počas Super Bowlu zverejnila prostredníctvom služby Instagram spoločnú fotografiu s novým priateľom a ďalším austrálskym hereckým kolegom Samuelom Nolanom. "Psst, nikomu to nepovedzte, ale thomasdominique, samuelwnolan a ja sa hráme počas 'veľkej' hry. Čestné austrálske piate koleso na voze," zažartovala 24-ročná herečka. 

Collins doteraz tvorila pár s viacerými hereckými kolegami. Minulý rok v auguste sa po roku randenia rozišla s anglickým hercom, spevákom a bývalým modelom Jamiem Campbellom Bowerom, s ktorým hrala vo filme Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí (2013). Po troch mesiacoch vzťahu sa v júni 2012 rozišla s americkým hercom Zacom Efronom a od novembra 2010 do septembra 2011 chodila s ďalším americkým hercom Taylorom Lautnerom, s ktorým si zahrala v snímke Bez dychu (2011). 

Lily Collins je známa napríklad zo športovej drámy Zrodenie šampióna (2009), kde si zahrala po boku Sandry Bullock. Tá si za svoj výkon v tejto snímke odniesla Oscara. Dvadsaťštyriročná Collins sa tiež objavila v apokalyptickom sci-fi trileri Priest (2011) či v spomínanej akčnej dráme Bez dychu. Do širšieho povedomia verejnosti sa však dostala až po tom, ako získala úlohu vo filmovej adaptácii obľúbenej rozprávky Snehulienka (2012). V minulom roku sa objavila aj v snímkach Rosaline či The English Teacher. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies